Novi GALAXY K zoom dostupan i u Srbiji

SAMSUNG GALAXY K zoom, specijalizovani smart telefon sa 10 optičkim zumom premijerno je dostupan na srpskom tržištu, i to u beloj boji, u okviru Vip ponude po ceni od 1 dinar uz pakete Smart Ma i BizPartner Zauvek 4000.

Uređaj poseduje naprednu tehnologiju za fotografisanje koja nudi kontrolu i funkcionalnost profesionalnog foto-aparata. Uz mogućnost lakog fotografisanja, odlične optike i elegantnog dizajna, GALAXY K zoom predstavlja pravo mobilno rešenje za pravljenje vizuelnog sadržaja vrhunskog kvaliteta.

Za potpuno novo iskustvo fotografisanja, GALAXY K zoom dolazi sa novom tehnologijom objektiva koja u izuzetno tankom i elegantnom kućištu pruža 10 optički zum. Uz to, ovaj smart telefon ima i optički stabilizator slike (OIS) za smanjivanje zamućenja izazvanog kretanjem i za bolju vidljivost u uslovima slabe osvetljenosti. Od naprednih karakteristika izdvaja se CMOS senzor, kao i enon blic koji ima bolje osvetljenje od LED blica, čime se povećava kvalitet slike.

Za precizan balans svetla i čistoće fotografije, GALAXY K zoom poseduje AF/AE razdavanje (auto focus/auto exposure), uz pet optimizovanih podešavanja filtera koje omogućava nova generacija rada pro suggest. Tu je i opcija Selfie alarm, za lako pravljenje autoportreta. Svaka funkcija ima jednostavan korisnički interfejs koji omogućava da se u svakoj situaciji lako prave fotografije i video-snimci izuzetnog kvaliteta. Takođe, GALAXY K zoom poseduje i Ultra power saving mode za minimalnu potrošnju baterije, S Health lite aplikaciju i Studio za lako sređivanje fotografija i snimaka.

Izvor: Vecernje Novosti

Related Post