Novi incident sa Samsung telefonima

Nastavljaju se incidenti sa Samsung telefonima. Žena iz Francuske prijavila je da se njen telefon, Samsung J5, zapalio, a potom i eksplodirao.

Lamija Bujirden rekla je da je prvo primetila da je njen telefon vreo, a zatim je počeo da se dimi. 
 
“Počela sam da paničim kada sam videla dim i refleksno sam bacila telefon”, kaže ona. Dodaje da se nakon toga telefon zapalio i eksplodirao, a da je njen partner uspeo da odmah ugasi požar.
 
Vilijem Stofega iz kompanije IDC kaže da je ovaj slučaj vrlo verovatno izolovan incident jer je telefon na tržištu već nekoliko meseci a da je ovo prvi prijavljen problem sa ovim modelom. Dodaje da problemi sa litijum jonskom barterijom, koja se ne koristi samo u pametnim telefonima već i u laptop računarima, traju već nekoliko godina i da ne postoji lak način da se to reši.
 
Kompanija Samsung u saopštenju je navela da ne može da komentariše taj slučaj dok ga ne istraži.
 
“Ne možemo da komentarišemo ovaj incident dok ne dobijemo i detaljno ispitamo uređaj. Sigurnost korisnika ostaje naš prioritet i želimo da radimo sa svim klijentima koji su imali problem sa proizvodima naše kompanije kako bismo istražili sve. Problem sa modelom Samsung Galaxy Note ograničen je samo na taj model”, naveli su u saopštenju.
 
Izvor: 021.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × five =