Novi Infostudov sajt za ponudu poslova – HelloWorld.rs

Počeo je sa radom specijalizovani IT sajt namenjen svima koji traže posao i informacije o zaposlenju iz ICT oblasti. Sajt se zove HelloWorld.rs, a na njemu svi posetioci mogu da se informišu o razvoju i napretku karijere u IT sektoru i prate trendove u ovoj oblasti.

Pored oglasa za posao na raspolaganju su im i informacije o kompanijama koje raspisuju oglase za IT pozicije , a mogu i da ostavljaju svoje komentare i razmenjuju iskustva.

Informacije o kompanijama koje raspisuju oglase za posao

Specifičnost sajta HelloWorld.rs je u tome što svi posetioci brzo i lako mogu da dobiju detaljnije informacije o kompanijama koje traže zaposlene. Pored osnovnih podataka – linkova do sajta, društvenih mreža i opisa osnovne delatnosti, mogu brzo da pretraže i druge informacije vezane za kompaniju – podatke sa APR-a (matični broj, pib, informacije o profitu i prihodu, broju zaposlenih, vlasničkoj strukturi), galeriju slika, lokaciju, kao i članke u kojima se do sada spominjala kompanija. Na ovaj način uz veliku uštedu resursa mogu da se upoznaju sa potencijalnim poslodavcima.

IT oglasi razvrstani po tehnologijama

hello

Budući na stalni rast potrebe za IT stručnjacima, na sajtu su predstavljeni IT oglasi za posao razvrstani po traženim tehnologijama i senioritetu čime je pretraga  znatno olakšana. Na sajtu zainteresovani mogu da konkurišu na objavljene oglase putem dokumenata iz cloud-a, sa bilo koje lokacije, a pošto je sajt “mobile friendly”, posetioci mogu da se lako prijavljuju na oglase putem mobilnih telefona.

IT trendovi i razmena iskustava

Na izradi sajta HelloWorld.rs je radio nezavisan tim ljudi u okviru kompanije Infostud sa ciljem da se što bolje odgovori na rastuće potrebe kandidata koji traže zaposlenje u ovoj oblasti, a koje se tiču informisanja o razvoju karijere i zaposlenju u IT oblasti, kao i o poslodavcima koji objavljuju oglase za posao.

Iz kompanije Infostud kažu da će se HelloWorld.rs obraćati IT zajednici, pružajući informacije o različitim konferencijama i događajima. Pored toga, postojaće i posebna kolumna gde će programeri, dizajneri i kandidati iz biznis sfere moći da čuju novosti i tako ostanu u toku sa dinamičnim promenama u IT industriji.

Na sajtu će biti dostupne i vesti iz IT sveta koje će pratiti trendove na ovom polju. Postepeno će biti omogućen sve veći stepen interakcije i razmene iskustva između posetilaca što može da bude izuzetno korisno prilikom informisanja o kompaniji i konkurisanja na konkretne oglase za posao.

Više informacija o otvorenim IT pozicijama pogledajte na HelloWorld.rs.

Izvor: PC Press

Related Post