Novi iPhone sa novom tehnologijom, i to kakvom!

iPhone 7 će možda doneti nešto sasvim novo kada je bežično punjenje uređaja u pitanju.

Iako analitičari tvrde da je iPhone dostigao vrhunac, Apple neprestano istražuje nove, inovativne tehnologije. Pošto iPhone i dalje donosi veliku količinu novca ovoj kompaniji, ovo ne treba da nas čudi.

Bloomberg je pre nekoliko dana objavio informaciju koja otkriva da Apple sa svojim partnerima radi na razvijanju kompletno nove tehnologije koja će bežično punjenje učiniti još praktičnijim i lakšim. Tehnologija će najranije biti predstavljena na iPhone telefonu tek naredne godine, piše BGR.

Bežično punjenje nije ništa novo, no, izveštaj navodi da će Apple-ova tehnologija biti malo komplikovanija jer će moći da puni telefon na većoj udaljenosti.

“Apple istražuje vrhunske tehnologije koje će iPhone i iPad uređajima omogućiti da se bežično pune a da ne moraju da budu striktno postavljeni na bežični punjač.”

Nova tehnologija bi svetlost dana trebalo da ugleda najranije naredne godine. Izgleda da će korisnici morati da sačekaju iPhone 7S ili čak iPhone 8 kako bi bili u prilici da isprobaju ovu novu tehnologiju.

Izvor: mondo.rs

Related Post