NOVI KONCEPT Da li će ovako izgledati „iPhone 7“?

Češki dizajner napravio je koncept „iPhone 7“ sa ekranom koji se proteže do ivica i zvučnikom usred njega. Takozvanog „home“ tastera nema…

„Apple“ bi sledeći model „iPhone“ mogao da predstavi tek sledeće jeseni. Kao i obično, dok to vreme ne dođe, osobine „iPhone 7“ držaće se u strogoj tajnosti. Naravno, može se očekivati da će dosta detalja ipak stići do javnosti i mnogo pre.

Da bi prekratili vreme onima koji s nestrpljenjem čekaju sledeći „Apple“ model, neki su već počeli da objavljuju dizajnerske vizije mobilnog telefona koji bi mogao da bude „sedmica“.

Tako je češki dizajner Marek Vejdlih predstavio koncept uređaja prema kojem bi se “Apple“ mogao otarasiti fizičkog “home” tastera na početnom ekranu. Tako bi se dobilo više prostora za ekran, možda čak i do samih ivica.

O tome inženjeri američke kompanije, navodno, intenzivno razmišljaju. Sam uređaj, međutim, dosta podseća na aktuelne modele.

Vejdlih veruje da bi sledeća verzija „iosa“ mogla da bude još tešnje povezana sa „Apple-ovim” satom od kojeg bi preuzeo izgled ikonica.

Ostaje da sačekamo, ako ne početak prodaje, ono makar zvanično predstavljanje „iPhone 7“ i vidimo koliko je Vejdlih bio u pravu.

Izvor: Blic.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × three =