Novi Samsung Galaxy Alpha u Telenoru

Jedinstven model Samsung Galaxy Alpha telefona sa 32 GB memorije i 2 GB RAM memorije od sutra je dostupan Telenor korisnicima koji ga rezervišu putem Telenorove veb prodavnice. Prvih 100 kupaca dobiće na poklon i Samsung Headset OnEar slušalice.

Elegantan i praktičan, Galaxy Alpha može se definisati kao idealan spoj stila i najnovije tehnologije, koji korisnici i očekuju od vrhunskog Galaxy mobilnog uređaja. Telefon karakteriše prefinjen dizajn sa metalnim okvirom, elegantno zaobljenim uglovima i poleđinom koja je meka na dodir a sa samo 6.7 mm debljine, Galaxy Alpha svrstava se u najtanje Galaxy uređaje.

aplha

I pored sofisticiranog izgleda, tankog i laganog dizajna, Galaxy Alpha poseduje moćni hardver i funkcije. Samsung Galaxy Alpha pokreće Android 4.4.4 KitKat sa novim i redizajniranim korisničkim interfejsom koji svojom jednostavnošću pruža brži i efikasniji način korišćenja, a uz Super AMOLED displej od 4,7 inča i naprednu HDR kameru, fotografije i video zapisi napravljeni u svim svetlosnim uslovima izgledaće besprekorno.

Samsung Galaxy Alpha će se početkom oktobra naći i u Telenorovim prodavnicama, a dostupan je već po ceni od 1 dinar uz Prenesi premium paket.

Izvor: Personal Magazin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − fourteen =