Novi „Samsungov“ Galaxy Tab S: Najtanji i najlakši

Kompanija „Samsung“ predstavila je do sada najtanji i najlakši tablet koji može da prikaže mnogo više boja i pruža dublje i stvarnije slike

samsung_galaxy_tab_3

KOMPANIJA „Samsung“ predstavila je Galaxy Tab S, njihov do sada najtanji i najlakši tablet. Ovaj model ima GA (25601600, 16:10) Super AMOLED displej koji pruža više od 90 odsto Adeobe RGB kolorita, zbog čega može da prikaže mnogo više boja, kao što poseduje izuzetan odnos kontrasta od 100000:1 i pruža dublje i stvarnije slike pri čemu su crne boje tamnije, a bele boje svetlije.

Poseduje i dodatne „Samsungove“ displej tehnologije koje izlaze iz okvira hardverskih specifikacija. Adaptivni displej tableta obezbeđuje kvalitetno vizuelno iskustvo prilagođavajući gamu, zasićenost i oštrinu na osnovu aplikacije koja se gleda, temperature boje okruženja u kom se gleda i osvetljenosti ambijenta. Unapred instalirani profesionalni načini rada – AMOLED Cinema i AMOLEDPhoto – takođe dopuštaju korisnicima da ručno prilagode podešavanja displeja za dinamične rezultate kod video i foto sadržaja.

Kako Super AMOLED tehnologija ne zahteva pozadinsko osvetljenje, Galaxy Tab S troši manje energije nego takvi LCD displeji.

Uz profil od samo 6,6 mm i težine od 465 grama (10,5 inča), tu je i baterija koja duže traje i sa posebnim načinom rada „Ultra“ uštedi energiju. Samsung Galaxy Tab S dolazi sa različitim opcijama povezivanja: Wi – Fi, ili Wi – Fi i LTE, dostupnih u 16/32GB + microSD (do 128GB). Korisnici takođe mogu da biraju 10.5-inčnu i 8.4-inčnu verziju, u bojama Titanium Bronze ili Dazzling hite.

Samsungov“ „Papergarden“ debituje na Galaxy Tab S. Korisnici će moći da pregledaju širok spektar popularnih časopisa sa živopisnim i vernim bojama. „Samsungovim“ strateškim partnerstvom sa kompanijom „Marvel“, korisnici uređaja Galaxy Tab S moći će da pristupe kolekciji od 15.000 Marvelovih stripova tokom tromesečnog besplatnog članstva u Marvelovoj aplikaciji „Marvel Unlimited“.

Ekskluzivno za „Samsungove“ korisnike i prilagođeno za korisnike uređaja Galaxy Tab S, korisnici će dobiti besplatnu knjigu svakog meseca putem opcije Samsung Book Deals. „Samsung“ i Google Play nude nekoliko poklona: pristup određenom broju filmova i zabavnih sadržaja, uključujući film „Gravitacija“ kompanije WarnerBros.

Bluetooth ergonomski dizajnirana ultratanka tastatura je dizajnirana posebno za Galaxy Tab S pri čemu se tastatura vezuje za uređaj kopčom, radi bolje zaštite. Korisnici mogu da pozivaju i primaju pozive direktno sa njihovog telefona na njihovom Galaxy Tab S, bilo gde u kući, bez obzira na to gde im je telefon i to uz pomoć funkcije za prosleđivanje poziva preko SideSinc 3.0.

Dodatne korisne funkcije uključuju Multi user mode koji omogućava korisnicima da kreiraju svoj optimizovan lični profil, pristupajući mu bezbedno i lako uz pomoć skenera otiska prsta, i specijalno dizajniran „KidsMode“ sa sopstvenim namenskim interfejsom i aplikacijama prilagođenim deci. U prodaji je od jula ove godine.

 Izvor: Vecernje Novosti