Novi „Samsungovi“ pametni telefoni: Minimalistički dizajn, maksimalne performanse

KOMPANIJA „Samsung“ premijerno je korisnicima na srpskom tržištu predstavila dva najnovija uređaja – GALAXY Alpha i GALAXY Note 4. Samsung GALAXY Alpha je već dostupan kod svih operatora u Srbiji, a od 15. oktobra i u maloprodaji, dok će GALAXY Note 4 korisnicima u Srbiji biti na raspolaganju do kraja oktobra.

Novi Samsung GALAXY Alpha je sa manje od 7 milimetara debljine jedan od najtanjih GALAXY uređaja svih vremena. Predstavlja pravi primer savremenog minimalističkog dizajna sa moćnim hardverom. Između ostalog, uređaj poseduje HD Super AMOLED displej od 4,7 inča, kameru od 12 megapiksela i brojne popularne funkcije – Ultra PowerSaving Mode, SHealth, Finger Print Scanner i druge.

4

Samsung GALAXY Note 4 poseduje Super AMOLEDQuadHD displej od 5,7 inča, rezolucije 2560×1440 i vremen odziva brže od milionitog dela sekunde. Uređaj dolazi sa metalnim ramom sa fluidnim oblinama i staklenim ekranom za dodatnu zaštitu. GALAXY Note 4 je opremljen kamerom na poleđini od 16 megapiksela, ali i prednjom kamerom od 3,7 megapiksela. S Pen je unapređen i nudi autentičnije iskustvo olovke, sa prirodnijim efektom četkice. Ujedno, uvedena je i jednostavnija funkcija upravljanja iz vazduha Air Command zajedno sa drugim intuitivnim funkcijama kao što su Action Memo, Screen write, Image Clip i Smart Select. Inovativna funkcija Snap Note dopušta korisnicima da slikaju svoje beleške na papiru ili tabli i da ih brzo i lako konvertuju u format SNote.

Sa opcijama brzog punjenja i ultraštedljivog načina rada, GALAXY Note 4 se brže puni, zbog čega korisnici neće ostati bez baterije kada im je najpotrebnija. Uz to, ovaj uređaj nudi i poboljšani skener otiska prsta čime se obezbeđuju lični podaci kao i prvi UV senzor na mobilnom uređaju na svetu.

Izvor: Vecernje Novosti

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 1 =