Novi telefoni otvorili sajam

Najveći sajam elektronskih uređaja počeo je prekjuče, a već smo imali brojne premijere. Pametni telefoni su bili u fokusu prvog dana, a ovo su najzanimljiviji.

Asus Zenfone 2

asus

Kompanija koja je relativno nova na tržištu mobilnih telefona morala je nekako da privuče pažnju na sebe. I uspela je predstavljanjem ovog modela koji dolazi sa čak 4 GB radne memorije. Pored toga pokreće ga
Intelov četvorojezgarni procesor i ima fullHD displej od 5,5 inča. Svakako treba spomenuti i grafiku koja ima podršku za Open GL 3.0.

Datum izlaska: mart

Cena: oko 250 evra

LG G Flex 2

lg

Južnokorejski gigant je predstavio drugu generaciju Flex uređaja, odnosno telefona sa zakrivljenim/savitljivim ekranom. Karakteriše ga fullHD displej od 5,5 inča i 64 – bitni Octa-Core procesor od 2.0 GHz. Radi na poslednjoj verziji Androida i ima bateriju od 3.000 mAh.

Datum izlaska: proleće

Cena: još nema podataka

Lenovo Vibe X2 Pro

lenovo

Iz kuhinje kineskog proizvođača stiglo je nekoliko novih modela, a vodeći je svakako Vibe X2 Pro. Sa ekranom od 5,3 inča i novim VIBE 2.0 interfejsom ovaj uređaj je svakako vredan pažnje. Tome treba dodati i osmojezgarni procesor od 1,5 GHz i dva gigabajta radne memorije.

Datum izlaska: april

Cena: oko 500 evra

Nokia 215

nokia

Izgleda da nismo još videli sve od Nokie. Ovaj uređaj namenjen je tržištima u razvoju, kao i korisnicima kojima je potrebna dugotrajna baterija. Sa displejom od 2,4 inča i mogućnošću autonomije rada od čak 20 sati bez punjenja, model 215 će sigurno mogima privući pažnju. Ima podršku za najveće društvene mreže.

Datum izlaska: proleće

Cena: 25 evra

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 10 =