Novo poboljšanje za Nokiu 3310, napokon!

Telefon Nokia 3310 vratio se ove godine na velika vrata. Svi su hteli da probaju “zmijicu” i da se prisete osećaja korišćenja nekada najpopularnijeg telefona, a sada uz novine ipak je bliži današnjim korisnicima.

Naime, Nokia je predstavila model 3310 3G, koji, kako mu i ime kaže ima mogućnos povezivanja na 3G mreže pa je samim tim i dostupnost veća kao i konekcija na 3G Internet. Nedostatak ove opcije bio je i najveća mana telefon.

Uz to, retro korisnički interfejs je unapređen, kako bi obezbedio poboljšano i prilagodljivo iskustvo, što znači da sada dopušta promenu boje ikonica, njihovog položaja i na taj način prilagođavanje omiljenih funkcija potrebama korisnika. Napravlje je i ergonomski redizajn pa Nokia 3310 3G ima više prostora između dugmića i omogućava vam da još lakše pozivate, pišete poruke i tvitujete.

Model Nokia 3310 3G je dostupan u četiri boje – žuta, topla crvena, azurna i ugljeno crna boja. Svi modeli dolaze u mat varijantama sa srebrnom tastaturom.

Nokia 3310 3G omogućava do 6,5 sati razgovora i 27 dana mirovanja, a osnovna cena je 69 evra i biće dostupan od sredine oktobra.

Izvor: blic.rs

Related Post