NYplikacije – pregled novogodišnjih aplikacija

Stigla je sezona praznika, vreme kada kitimo sve što nam padne pod ruku, kupujemo poklone i provodimo više vremena s porodicom. Nijedan mesec nije toliko šaren i zabavan kao decembar, a posle njega stiže januar kada još omamljeni od hrane i pića pokušavamo da se pripremimo za godinu koja je pred nama. Mobilni telefon takođe možemo da obogatimo duhom novogodišnjih praznika pomoću nekoliko zabavnih i korisnih aplikacija

Christmas Face

face

Ova vrlo jednostavna aplikacija omogućava vam da transformišete svoje ili nečije lice u nekog od novogodišnjih junaka: Deda Mraza, vilenjaka, vešticu ili irvasa.

Jedino što malo zamara jeste to što morate da ocenite aplikaciju i lajkujete stranicu na Facebook‑u kako bi vam se otključali i drugi junaci.

Svakako dobar potez kreatora aplikacije, ali napravljen je jedan propust – kada kliknete „oceni aplikaciju“ i ne ocenite je, a vratite se, sledeći junak biće otključan.

Transformacija je vrlo laka jer se slika uzima iz galerije, a elementi junaka podešavaju se jednostavnim prevlačenjem prstima preko ekrana.

Autorski tim najavljuje još karaktera u koje ćete moći da se preobrazite.

Ovo nije aplikacija koja je zabavna na duži period, ali možete da nasmejete nekoga svojom fotografijom.

Free Christmas List

list

Novogodišnja memo aplikacija pomaže vam da planirate troškove i poklone za sve one koje želite da iznenadite.

Možete dodavati poklone, unositi veličine stvari za svaku osobu posebno i napomene.

Aplikacija nudi uvid u potrošena sredstva za kupovinu darova a imate i mogućnost stavljanja šifre.

Tako niko ne može da vidi kakav ste mu poklon namenili.

I ikone su u novogodišnjem duhu da stvar bude veselija.

Red Stamp Cards

stamp

Jedna od najboljih aplikacija za kreiranje čestitki. Sadrži više od 1.000 šablona za različite vrste zahvalnica, rođendanskih čestitki, pozivnica, obaveštenja i slično.

Svaki obrazac omogućava da ubacite svoju fotografiju i tekst i prilagodite ih onako kako vama odgovara.

Pomoću Red Stamp Cards možete slati veoma simpatične novogodišnje čestitke koje odlikuje moderan i dopadljiv dizajn.

Aplikacija takođe nudi mogućnost da za vas odštampaju kreiranu čestitku i pošalju je na željenu adresu, što se naravno naplaćuje.

Ako ste ikada pomislili da će razglednice i papirne čestitke izumreti digitalizacijom, iz Red Stamp Cards su se pobrinuli da na neki način održe taj lep običaj.

 

Fireworks Bang New Year

fire

Korišćenje raznih eksplozivnih naprava prilikom proslave Nove godine može da izazove ozbiljne povrede.

Zato se neko setio da napravi aplikaciju koja simulira pucanje granata, bombi, petardi i druge pirotehnike. Svaka vrsta puca na svoj način, a može i da uplaši nekoga ako zvuk pojačate na najjače.

U aplikaciji postoji i brojač od 5, 10 i 15 sekundi do eksplozije. U svakom slučaju, ovo je bezbedniji način da se zabavite ukoliko volite da pucate kada se slavi.

Christmas Facts

fact

Da li ste znali da je Engleski parlament 1643. godine zvanično ukinuo proslavu Božića? Takve i još neke zanimljive činjenice o proslavi božićnih praznika u svetu možete saznati putem aplikacije Christmas Facts.

Podaci se odnose samo na katolički Božić, pa eto ideje za domaće developere i kreatore aplikacija. Svakako, nije loše znati ovakve interesantne istorijske informacije koje se mogu pregledati listanjem ili možete tražiti da ih aplikacija prikazuje nasumično.

Izvor: PC Press

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + twenty =