Od sada besplatan Microsoft Office za Android telefone

Dobre vesti za sve koji koriste mobilne telefone s Android operativnim sistemom – od sada je Microsoft-ov Office paket dostupan za preuzimanje i to besplatno.

Na ovaj način Microsoft prećutno priznaje da se niko neće prebaciti na Windows telefone samo da bi mogao da koristi Power Point ili Word. Zato je iz Microsoft-a stigla vest kako je Office dostupan korisnicima Android telefona i to besplatno.

Sada konačno možete da uredite svoje dokumente u Word, Excel ili Power Point formatu na svom Android pametnom telefonu. Osim toga, moći ćete da delite te dokumente, a kada uključite svoj računar sve promene koje ste napravili putem telefona biće sačuvane.

Ipak, vaše dokumente ćete morati da obrađujete u ”oblaku” kako biste mogli da im pristupite u svakom trenutku, ali to neće biti problem jer će Office biti povezan sa Google Drive-om, Box-om, Dropbox-om, i Microsoft Sharepoint-om.

Za pojedinačnu upotrebu Office će biti besplatan, a ako ga želite koristiti u komercijalne svrhe moraćete da se pretplatite za cenu od 100 dolara godišnje.

Office za Android radiće na verzijama KitKat i Lolipop, piše Yahoo.com.

Izvor: N1

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − two =