Omiljeni telefon živi i dalje uz pojačanje

I pored toga što su Samsung Galaxy S6 Edge+ i Galaxy S6 nepobitno sjajni telefoni u svakom pogledu, mnogi korisnici i dalje smatraju da nakon Galaxy S3 modela Samsung nije imao tako dobar telefon.

E, pa ovo je vest za sve vlasnike tog modela, kojih ima oko 60 miliona širom sveta. Tokom poslednjeg istraživanja otkriveno je da je Samsung Galaxy S3 i dalje bio jedan od najpoželjnijih telefona, pa ova vest dolazi kao šlag na tortu svim vlasnicima ove, zaista Android i Samsung legende.

Na listi najprodavanijih telefona ikada Galaxy S3 je na 17. mestu, dok je na listi najprodavanijih smartfona ikada na jednom od top pet pozicija!

Samsung Galaxy S3 dobio je Marshmallow Android 6.0 preko CyanogenMod 13 custom ROM moda i za razliku od Android Lollipop verzije, koja je puštena za ograničen tip S3 uređaja, za ovaj se veruje da će stići do daleko većeg broja korisnika.

samsung

Cyanogen ekipa napominje da je ovo još uvek ROM u ranoj fazi, da nije potpuno stabilan i da se korisnicima koji ne žele da eksperimentišu sa opcijama savetuje da još čekaju sa instalacijom. Ipak, kako se može naslutiti iz komentara i prepiske koja se zahuktala na forumima grupe, stabilna verzija će stići.

Izvor: mondo.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × three =