#Oscars2016 Leonardo Dikaprio je novi kralj društvenih mreža, srušio i Kim Kardašijan

Ako jedan veliki događaj nikada niste pratili samo putem društvenih mreža, vi ne znate šta propuštate. Pojedini Tviteraši su odavno ugasili tv i live stream, pa npr. dodelu Oskara prate samo na “lajni”. Možemo reći da fanovi Fejsbuka vole da pogledaju šta ima i na Tviteru i na Instagramu, ali i na tv-u i live streamu. Dok Instagram uglavnom prati live stream i naravno, crveni tepih.

Sinoć je u Los Anđelesu održana 88. dodela Oskara, a kako je bilo, pa znaju društvene mreže.

Sudeći po reakcijama Leonardo Dikaprio, koji je sinoć konačno osvojio svog prvog Oskara za najboljeg glumca, srušio je društvene mreže, pa možda i više od Kim Kardašijan, ako je i to moguće. Apsolutno su svi pisali o njemu. Koji god hešteg pretražujete svuda iskače Leo, mi smo subjektivni, ali i objektivno je zaslužio. Ako želite putem heštega da saznate ko je osvojio nagradu za najbolji film ili najboljeg sporednog glumca, teško ćete u moru Lea uspeti to da pronađete. Evo, kažemo vam mi, Oskara za najbolji film dobio je “Spotlight”.

Nagradu za najbolju žensku ulogu dobila je Bri Larson (The Room), Alisija Vikander (The Danish Girl) za najbolju žensku sporednu ulogu, a za najbolju sporednu mušku Mark Rilens (The Bridge of Spies). Najviše nagrada u tehničkim kategorijama osvojio je “Mad Max”, a Alehandro Gonzales Injaritu nagradu za najbolju režiju. Ali, bez obzira na sve, internet i dalje reaguje ovako i sigurno će tako biti celog dana.

Izvor: Nova energija.net

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − twelve =