Otkrijte ko vam koristi Wi-Fi

Wireless Network Watcher je mali program koji skenira vašu Wi-Fi mrežu i prikazuje listu svih računara i uređaja koji je trenutno koriste, tj. listu uređaja koji su u tom trenutku povezani. Za svaki računar ili uređaj koji je povezan na vaš Wi-Fi prikazane su sledeće informacije: IP adresa, MAC adresa, ime kompanije koja je proizvela mrežnu karticu i za neke uređaje – ime računara. Listu konektovanih uređaja možete sačuvati za kasnije.

Program radi na svim Windows verzijama počevši od Windows 2000 pa sve do najnovijeg Windows 10. Treba znati da skenira samo Wi-Fi mrežu na koju ste trenutno prikačeni.

Wireless Network Watcher ne morate instalirati, toliko je jednostavan. Fajl koji ste preuzeli, raspakujte i pokrenite program. Ukoliko želite, možete preuzeti i verziju programa koja se instalira.

Samo nekoliko trenutaka od pokretanja programa pojaviće vam se lista uređaja koji su konektovani na vašu Wi-Fi mrežu. Ako iz nekog razloga program ne uspe da locira i skenira mrežu, možete to vi uraditi ručno, pritiskom na F9 (napredne opcije). Sve što treba da uradite je da izaberete odgovarajući mrežni adapter.

Izvor: Mondo.rs

Related Post

One Comment on “Otkrijte ko vam koristi Wi-Fi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 17 =