Ova fotka je zabranjena na Fejsu, ali kad čujete ŠTA stoji iza nje, slomiće vam srce

Heder Viten je 2014. godine zabeležila fotografiju na kojoj njen suprug Tomas teši bolesnog sina koji je zbog virusa salmonele imao visoku temperaturu. Ova fotografija je bila čak i uklonjena, zbog čega se Fejsbuk našao na meti brojnih kritika.

“Tomas je proveo sate sa njim pod tušem, pokušavajući da mu spusti temperaturu. Ovo je veoma težak trenutak za nas kao roditelje. Dok sam ih gledala preplavile su me emocije. Ta scena me je raznežila. To je moj čovek, moj suprug, moj sin. Bio je tako strpljiv i brižan dok je držao našeg sina u krilu. Njegov šapat Foksu da će sve biti u redu i da će njegov tata da se pobrine za njega, izazivaju bujicu emocija kod mene”, rekla je Heder za “Miror”.

Ona je istakla da je iznenađena da neki ljudi nisu shvatili poentu fotografije i da su u svemu videli golotinju. Dok ih je posmatrala, dok je posmatrala taj trenutak gde je Tomas neverovatno potreban Foksu, shvatila je da treba da ih fotografiše. Tu sliku punu nežnosti je objavila na svom Fejsbuk nalogu, i za tren je šerovalo preko 30.000 ljudi, a preko 120.000 je lajkovalo.

Izvor: Srbija danas.com

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 13 =