Ovako će izgledati Start ekran u Windowsu 10

Jedna od stvari na kojima Microsoft radi jeste dodavanje više vizuelnih izmena u Windowsu 10, jer bi kompanijin novi operativni sistem trebao da donese poboljšanja ne samo u pogledu performansi, nego i korisničkog interfejsa.

Sledeća verzija Windowsa 10 bi trebalo da donese poboljšanja u tom pogledu, uključujući transparentnost za Start meni i Start ekran. Sada se ispostavilo da Microsoft radi na tome da predstavi ono što bi trebalo da bude prilagodljiv nivo transparentnosti. Dva screenshot-a koja možete videti, pokazuju Start ekran uz punu transparentnost, omogućavajući vam da vidite prozore koji rade iza njega i tako dodaju malu vizuelnu promenu na Windows.

10

U ovom trenutku nije poznato da li je isti nivo transparentnosti predviđen i za Start meni, ali je to vrlo verovatno. Pored novih efeketa transparentnosti za Start meni i Start ekran, Microsoft radi na tome da doda i nove animacije kada pokrećete meni. Ove animacije će verovatno biti deo finalne verzije operativnog sistema jer nisu još uvek spremne za Technical Preview.

101

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × three =