Ovako će verovatno izgledati WhatsApp glasovno pozivanje

WhatsApp nam skoro godinu dana obećava opciju glasovnog pozivanja, a nove fotografije iz eksperimentalnog builda sugerišu da je ova funkcija blizu. Pojavili su se “screenshotovi”, a kreirao ih je Sander Tuit sa sajta AndroidWorld.nl.

On je iskoristio fajlove za okvirni izgled, fotografije, i tekst iz koda za aplikaciju koji je postavljen na WhatsApp sajtu. Autor je za The Verg istakao da bi svi screenovi, izuzev onog za dolazeći prikaz poziva, izgledali 99,9 odsto kao njegovi konstruisani screenshotovi kada bi WhatsApp Call bio lansiran danas.

Prema informacijama iz koda, izgleda da će korisnici imati i opciju snimanja poziva i njihove kasnije reprodukcije. Naravno, nema garancija da će postojeći kodovi za pomenute funkcije biti implementirani u finalnoj verziji WhatsAppa sa opcijom glasovnog pozivanja. WhatsApp je obećao da će opciju glasovnog pozivanja predstaviti do kraja ove godine. Mada, kako je ostalo svega nekoliko dana do kraja godine, WhatsApp će morati da požuri kako bi ispunio obećanje.

Izvor: Benchmark

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + 12 =