Ove slušalice mogu sve – pogledajte!

Nemačka startup kompanija Bragi pre nekoliko godina predstavila je prve bežične pametne slušalice, ali ih konstantno usavršavaju i nadograđuju. Tako se osim za slušanje muzike, eliminisanje buke, fitnesa mogu koristiti i za brojne druge životne aktivnosti, poput plivanja i nekih drugih situacija.

Slušalice Dash od sada možete kontrolisati i nekim drugim delovima tela, zbog čega ove slušalice s pravom možemo nazvati ličnim asistentom koji prati sve životne aktivnosti.

Pre svega uz bežične slušalice Dash možete uživati u kvalitetnom zvuku, a da se ne nervirate raspetljavanjem žica, jer funkcionišu preko bluetootha. U Dash slušalice su ugrađena 23 senzora koji prate sve aktivnosti rada srca, a dugoročni cilj kompanije Bragi je da u njih ugradi mini kompjutere.

Dizajnirane su tako da ostaju čvrsto u uhu, a pored toga su i vodootporne, pa ih možete koristiti i kada plivate. Jednostavnim povlačenjem prsta možete u potpunosti blokirati buku oko vas, ukoliko maksimalno želite da se fokusirate na neki posao.

Izvor: Vesti online.com

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 3 =