Ove vage se nećete plašiti!

Za sve koji žele da izvuku maksimum od vežbanja, da pametno smršaju i povećaju mišićnu masu, da se motivišu i protumače svoje rezultate, Garmin ima pravo rešenje!

Bavljenje fizičkom aktivnošću ili fitnesom nikad nije bilo toliko zabavno kao danas, a istovremeno toliko uspešno. Zahvaljujući modernim spravicama, pametnim satovima ili narukvicama, možemo da znamo svaki naš korak, izmerimo puls, saznamo koliko vremena smo potrošili na vežbanje, koliko i kako smo spavali, koliko kalorija smo potrošili tokom dana ili vežbanja i koliko vremena smo proveli u šetnji, a koliko u žurbi (trčanju). Ali šta ako to nije dovoljno? Šta ako želimo da svoju fizičku aktivnost podignemo na viši nivo i zaista doprinesemo boljem zdravlju? U tom slučaju moramo da znamo još neke informacije, kao što je nivo masti u organizmu, kolika je mišićna masa i slično. Odgovore na ta, ali i mnoga druga pitanja daće nam upravo pametna vaga – Garmin Index.

Vaga je osmišljena kao kućni pametni fitnes gedžet, koji omogućava da napravimo svoj profil i pratimo stanje organizma potpunije nego preko digitalnog sata ili narukvice. Garmin Index vaga meri težinu, izračunava indeks telesne mase, meri nivo masnog tkiva, količinu vode i mišićnu masu. Vagu je potrebno povezati putem Garmin Connect aplikacije (za iOS, Android ili Windows Phone) sa telefonom preko Bluetooth veze, uneti podatke (ime, visinu, težinu, pol, dužinu koraka…), zatim je povezati na bežičnu mrežu preko telefona i vaga je spremna za prvo telesno merenje.

Screenshot_2016-04-21-09-58-05

Da bi vaga pokazala sve podatke koje smo spomenuli dovoljno je samo stati na nju i ona će očitati podatak po podatak. Interfejs vage je usklađen sa ikonicama koje se prikazuju na ekranu telefona, tako da uvek možete da znate koji podatak vam očitava. Vaga pamti i automatski prepoznaje do 16 korisnika istovremeno, a svaki od njih treba samo da stane na nju i vaga će znati o kome se radi (vaga odmah prikazuje ime korisnika, a tek nakon toga njegove podatke).

Garmin Index putem aplikacije Garmin Connect (Android, iOS, Windows Phone i 10 Mobile) sinhronizuje podatke korisnika i pravi tabele postignutih rezultata, koji se za svaki parametar koji meri prikazuju drugačijom bojom, na skali koju je lako očitati i pratiti. U odnosu na postavljen cilj za svaki od parametara korisnik odmah može da vidi da li je ostvario napredak ili je nazadovao, a detaljniji plan i analiza osim na telefonu mogu da se urade i na računaru putem kompatibilne aplikacije.

Izvor: Mondo.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × three =