Ovo je dizajn iPhone 7 i iPhone 7 Plus telefona

Iako nas deli još četiri meseca do objave Apple iPhone 7 i iPhone 7 Plus telefona, korisnik @OnLeaks je objavio na svom tviter nalogu navodne CAD slike sledećih iPhone modela.

Fotografija je navodno nastala od strane Catcher-a, koji radi kao proizvođač za Apple. Pre dve godine smo imali prilike da vidimo slične CAD fotografije koje si tada ukazivale na potpuno novi dizajn iPhone 6 telefona, da bi se šest meseci pre njegove objave, fotografije pokazane kao verodostojne.

Što se tiče kamera, fotografije otkrivaju da će iPhone 7 Plus imati dvostruku postavku kamera. Zadnje kamere će i na ovogodišnjim modelima “štrčati”, ali neće imati prsten koji kruži oko sočiva. Takođe, još jedna od stvari koje nedostaju na ovom, navodnom konceptu ovogodišnjeg iPhone-a je 3.5mm džek za slušalice, tako da će korisnici morati da koriste wireless slušalice, ili će morati da ih povezuju preko Lightning porta. Eliminisanje 3.5mm ulaza omogućava Apple-u da lakše učini novi iPhone vodootpornim, a pored toga, njegovo uklanjanje takođe omogućava uređaju da bude daleko tanji, kao i da otvori prostor za veću bateriju nego kod prethodnika.

Izvor: Benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − eleven =