Ovo je novi hit na Fejsbuku: Oživite vašu prvu sliku!

Ne prođe dan, a da manekenka iz one „prve garde“ Hajdi Klum ne postavi na svom Tviter profilu neku svoju fotografiju iz prošlosti. Obavezno napiše: „Blast from the past“.

E, upravo takav „flešbek“ iz prošlosti je trend na Fejsbuk -u ovih dana. Fora je u tome da vratite svoju prvu foptografiju, koja vam je bila na profilu onog dana kada ste počeli svoj Fejsbuk „život“. A poznato je da onaj ko nije na Fejsbuk -u, kao i da ne postoji! icon smile Ovo je novi hit na Fejsbuku, oživite svoju prvu sliku!

Mnogi ovih dana „kopaju“ po svom profilu u potrazi za TOM fotografijom, onom kojom su prvu postavili na svom profilu kada su ga otvorili. Postoje čak i nominacije, odnosno neka vrsta izazova, kad vas prijatelj pozove da učinite isto. Uz obavezan, glup komentar: „Ako to ne uradiš – onda me ne voliš“ i slično.

I bez tog komentara, ova nova Fejsbuk „igra“ ili izazov jeste zabavan i šarmantan. Otprilike, kao kada dođete kod svojih roditelja, pa se setite da su tu negde, u ormanu albumi sa fotografijama kada ste proslavljali rođendane, iz parkića… pa zajedno vrtite stranice i gledate, smejete se. Ovo vam dođe isto, samo kao neki on-line kauč.

Kopate po svojim starim fotografijama, albumima u nadi da ćete naći ONU prvu profil fotku.

Pa, šta čekate!? Nađite je!

Izvor: Vecernje Novosti

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 5 =