Ovo je trenutno najpopularnija Android aplikacija

Poslednjih nedelja prošle godine aplikacija o kojoj je reč, preuzeta je najviše puta.

Mislite da su Facebook i razne Google aplikacije najpopularnije Android aplikacije u poslednjem kvartalu 2015. godine samo zato što su preuzete više milijardi puta? E, pa, prevarili ste se. Top poziciju je u poslednjim nedeljama 2015. godine zauzela Clean Master aplikacija, ako je verovati izveštaju Drawbridge-a.

Firma koja se bavi istraživanjima, nije došla do ovog zaključka samo na osnovu broja preuzimanja. Umesto toga, Drawbridge je analizirao neverovatno veliki broj reklamnih zahteva u aplikacijama u oktobru, novembru i decembru. Clean Master je bila na prvom mestu. Takođe, aplikacija je imala i najveći broj jedinstvenih korisnika u istom periodu, piše Digital Trends.

Ako možda niste upoznati sa aplikacijom, ona vam omogućava da skenirate vaš Android uređaj kako biste ga zaštitili od virusa. Deo aplikacije je i Battery Saver koji rešava problem sa aplikacijama koje troše bateriju preterano. Pored ovih opcija, tu su i Memory Boost i CPU Cooler koji regulišu potrošnju RAM memorije i preterano zagrevanje uređaja.

Izvor: mondo.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × five =