Ovo su najluđi naslovi sa “Vikipedije”

Značaj „Vikipedije“ za današnje društvo je nemerljiv, što može potvrditi svaki osnovac, srednjoškolac, student ili bilo koji drugi čovek koji se našao u nedoumici i konsultovao ovu internet-enciklopediju kako bi razrešio svoje dileme. Međutim, postoji i druga strana „Vikipedije“.

Kako „Vikipediju“ mogu slobodno uređivati svi njeni korisnici, na sajtu često završe mnoge neproverene informacije, dezinformacije, ili, jednostavno, plodovi mašte dokonijih korisnika.

Na samom sajtu postoji registar svih članaka sa suludim naslovima koji su obrisani sa „Vikipedije“, a izdvojićemo samo neke:

– Cookies that talk and drive cars into lakes and don’t listen to their mothers because they don’t care (doslovan prevod: Kolačići koji pričaju i odvoze automobile u jezera i ne slušaju svoje majke jer ih nije briga)

– MASSIVE TRAFFIC CONE SHAPED ALIENS FROM OUTER SPACE (Ogromni vanzemaljci u obliku saobraćajnih čunjeva, tj. OGROMNI VANZEMALJCI U OBLIKU SAOBRAĆAJNIH ČUNJEVA, ako bismo želeli da ostanemo što verniji originalu)

– Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo (Shvatate već o čemu je reč.)

– Vampire potato (Vampir krompir – da je odrednica uneta na srpskom, možda ne bi bila obrisana, pošto, morate priznati, lepo zvuči)

 Izvor: Blic.rs

Related Post