Pametnija Sony SmartBand 2 narukvica prati rad vašeg srca

Sony je predstavio novu verziju SmartBand narukvice koja će pratiti aktivnosti i rad srca i omogućiti fitness entuzijastima da detaljnije prate svoj napredak.

Sony je u četvrtak najavio novu fitness narukvicu SmartBand 2 u koju su sada ugurali još više senzora koji će detaljnije pratiti vaše fizičko stanje. Unutar narukvice uz akcelerometar je sada i senzor merenja otkucaja srca koji rade usklađeno i prate varijacije pulsa kako bi mogli pratiti nivo fizičke pripremljenosti, stresa i uzbuđenja tokom dana.

Narukvica će automatski pratiti aktivnosti poput trčanja, hodanja i drugih vežbi i uz svaku beležiti puls, a sve to će vam prikazivati kroz LifeLog aplikaciju, u kojoj možete detaljnije analizirati svoj napredak.

Ako nosite narukvicu dok spavate, SmartBand 2 će pratiti i kvalitet sna, a pametni alarm trebalo bi da vas probudi laganim vibriranjem i to u najbolje vreme, prema ciklusu spavanja. Vibriranjem i pulsiranjem LED – ica upozoriće vas na poziv, poruku, mail ili tweet, a preko nje možete upravljati i muzikom na telefonu.

S jednim punjenjem trebalo bi da izdrži dva dana rada, vodootporna je pa možete trčati i po kiši.

Stiže u septembru u crnoj i beloj varijanti i koštaće 120 evra. Ubrzo nakon toga može se očekivati u ružičastoj i indigo varijanti.

Izvor: B92.net

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − eleven =