Pogodite koji telefon koristi izvršni direktor Google-a

Erik Šmit, izvršni direktor kompanije Google je poznat po tome da sa sobom nosi BlackBerry telefon gde god ide. Iako ovaj zvaničnik jedne od najvećih IT kompanija na svetu može da ima bilo koji Android telefon koji poželi (i koji mu se može na ruke isporučiti u roku od nekoliko minuta), on je u nekoliko situacija stavio do znanja da voli e-mail aplikaciju koju imaju BlackBerry uređaji.

Šmita sa BlackBerry telefonima viđamo još od 2009. godine. Neki od modela, sa kojima je Google-ov direktor viđan, uključuju BlackBerry Curve 8900 i the BlackBerry Bold 9780. Skorija fotografija Šmita, sa sastanka u Njujorku, pokazuje da on sada koristi BlackBerry Bold 9900 i neidentifikovani Android model.

Odluka da koristi Bold 9900 nije preveliko iznenađenje za one koji vole BB platformu. Posebno ako se ima u vidu da su telefoni sa BlackBerry 7 OS-om činili 2,3 miliona od ukupno 3,4 miliona prodatih uređaja u fiskalnom četvrtom tromesečju prethodne godine. Da li će sledeći uređaj, na koji će Šmit preći, možda biti BlackBerry Passport? Zvuči kao logično rešenje, jer se radi o telefonu namenjenom poslovnim korisnicima. A možda ćemo Šmita ubuduće viđati i sa BlackBerry Classic modelom, koji još uvek nije ozvaničen i dolazi sa novijom BlackBerry 10.3 platformom.

Izvor: Benchmark

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − 6 =