Portal bi mogao biti šestoinčni savitljivi Android uređaj koji se nosi kao sat

Na Indiegogo sajtu se zaista mogu videti neki više nego interesantnih projekti, od kojih mnogi na žalost (ili sreću) nikada ne ugledaju svetlost dana. Jedan od njih jeste i Portal, koji je neka vrsta šestoinčnog savitljivog telefona, odnosno Android uređaja koji je pravashodno namenjen za nošenje oko ručnog zgloba.

Na osnovu prezentacije ove kampanje, lako se može zaključiti da je budući uređaj namenjen osobama koje vežbaju i/ili puno vremena provode u prirodi. Ovako veliki uređaj zahteva dva kaiša za fiksiranje na ruku, a na osnovu projektnih slika može se pretpostaviti da se uređaj može izvaditi iz kućišta koje se nalazi na ruci i na taj način postati uobičajeni telefon.

Koliko ova kampanja ima budućnost, zaista teško je reći. Za tri dana prikupljeno je tek 2% od željene sume koja je zacrtana na 300.000 dolara. Međutim, kao što smo se mnogo puta uverili, prikupljanje dovoljne ili veće količine sredstava na sajtovima kao što su Indiegogo ili Kickstarter, nije garancija da će se taj projekat realizovati na vreme ili čak bilo kada.

izvor: Benchmark

Related Post