Pozivi na Skype-u će sada biti bolji

Skype je prvi put govorio o nekim planovima za modernizaciju svoje infrastrukture poziva još pre nekoliko meseci, a od tada su napravljena neka poboljšanja kod iskustva poziva. Danas su najavljene dodatne promene koje će biti načinjene u narednih nekoliko nedelja kako bi pozivi bili bolji. Takođe je odlučeno da se modernizuje način na koji korisnici mogu da ostave svoju govornu poštu svojim Skype kontaktima.

Kada osoba koja inicira Skype poziv prekine vezu, poziv može da se nastavi nesmetano bez obzira na to koliko korisnika se pridružilo ili koliko njih prekine vezu. Skype takođe želi da pojednostavi pozive koji se obavljaju u okviru mobilne aplikacije. Ova promena je stigla na Android a uskoro će i na iOS.

Call phones tab će uskoro postati Calls, i obezbediti jednostavan poziv jednim klikom a sada je jednostavnija i kupovina Skype kredita. Voicemail je takođe modernizovan pa korisnici sada mogu da ostave video poruku za korisnika koji nije na mreži u to vreme. Kratka video poruka će biti integrisana u ćaskanje.

Izvor: benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + 18 =