Prvi novi Nokijin telefon dolazi uz Android i Windows 10 Mobile?

Telefon nazvan C1 će navodno biti prvi telefon koji će nositi Nokijin logo nakon što je kompanija iz Finske prodala mobilno odeljenje Microsoftu pre nekoliko godina. Da ćemo u 2016. godini videti nove Nokia telefona nije nova informacija, jer je direktor ove kompanije to potvrdio još ranije.

Ipak, da li će prvi model biti nazvan C1 ostaje još da se vidi, a takođe je misterija i kakve su specifikacije telefona, pa čak i kako izgleda. U septembru smo imali nekoliko navodnih rendera, a sada su se pojavili novi, koji nam pokazuju dizajn C1 telefona i neke interesantne detalje.

Ono što je najzanimljivije je da prema prikazanim renderima Nokia C1 pokreće Android i Windows 10 Mobile operativni sistem, što ipak ne znači da se radi o dual-boot telefonu. Osoba od koje je procurela fotografija tvrdi da će u ponudi biti dve verzije telefona, iako su do sada sve glasine spominjale samo Android. Od Nokijinih zvaničnika nisu procurele ovakve informacije, pa ostaje da sačekamo i vidimo da li je sve navedeno tačno.

Izvor: Benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five − 3 =