Rockstar: GTA Online neće biti tu zauvek

Grand Theft Auto 5 je sjajna igra koja je donela kompaniji mnogo novca, a multiplejer komponenta GTA Online je klasa za sebe. Rockstar-ova matična kompanija Take-Two redovno navodi GTA Online kao glavnog činioca zarade u svojim tromesečnim izveštajima, a čak se veruje da je za kompaniju zaradila više od 500 miliona dolara od mikrotransakcija.

Međutim, sve dobre stvari moraju jednog dana doći do kraja, pa je tako Rockstar poručio da će doći vreme kada GTA Online više neće biti podržan. Tako nešto naravno neće biti učinjeno odmah. Naprotiv, Rockstar je rekao da se sprema za najveću nadogradnju sadržaja za GTA Online i planira da nastavi podršku sa novim sadržajem dugo vremena.

Take-Two CEO, Štraus Želnik, je rekao da kompanija nikada nije nameravala da GTA Online bude trajan, što znači da će u nekom trenutku u budućnosti Rockstar prestati da podržava GTA Online sa novim sadržajem. Želnik je dodao da i pored toga što se to neće desiti skoro, treba naglasiti da GTA Online neće biti trajan i da će biti potrebno u nekom trenutku franšizu staviti u fazu odmora.

Izvor: Benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − eleven =