SAMO ZA ŠPIJUNE: Ako niste probali ove JEZIVE Facebook trikove, to je kao da niste živeli

Kako biste videli fotografije, potrebno je da u polje za pretragu ukucate „photos liked by“ i dodate vaše, ili ime vaših prijatelja. Ovo, naravno, znači da i oni mogu videti sve što ste vi lajkovali (pod uslovom da ih niste blokirali).

Ovu metodu možete koristiti i da saznate kada i gde su slike načinjene. Ovo se takođe može primeniti za video snimke (videos liked by), filmove (movies liked by) i događaje (events liked by).

Da budemo iskreni, zapravo postoji veliki broj kombinacija koje možete da koristite da saznate šta sve rade vaši prijatelji na Fejsbuku ili da probate da saznate gde će vam biti simpatija – što može biti pomalo jezivo. Ili pomalo više.

Mi smo izdvojili neke od najzanimljivijih koje vam mogu pomoći da otkrijete da li vas partner vara, ili jednostavno želite da naletite na osobu koja vam se sviđa “sasvim slučajno”:

  • Fotografije venčanja prijatelja – photos of weddings uploaded by (ime prijatelja)
  • Fotografije singl ili udatih prijatelja na nekoj lokaciji – photos og single/married in (ime lokacije)
  • Događaji na određenoj lokaciji na kom će biti singl ili udati prijatelji – events in (ime lokacije) attended by single/married (ime prijatelja)
  • Singl prijatelji prijatelja koji žive na određenoj lokaciji – Friends of (ime prijatelja) who are single and live in (ime grada)

Izvor: Srbija danas.com

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 2 =