Samsung Galaxy E5 i Galaxy E7 telefoni zvanično otkriveni

Iako Samsung nije predstavio nijedan telefon tokom CES 2015 sajma, pa čak teško i da je spomenuo reč “telefon”, ova kompanija je ipak ovih dana otkrila dva nova modela u srednjoj klasi. Samsung je odabrao Indiju za predstavljanje Galaxy E5 i Galaxy E7 telefona, a E7 bi možda ipak mogao da uđe u segment gornje srednje klase. Naravno, kao i kod A serije, i ovde imamo kućište koje je u potpunosti od aluminijuma, a debljina kod oba je 7,3 mm dok je dizajn tipičan Samsungov.

novi1

Samsung Galaxy E5 se odlikuje 5-inčnim Super AMOLED ekranom 720p rezolucije, a kada je u pitanju hardver tu je quad-core procesor koji radi na 1,2 GHz, 1,5 GB RAM i 16 GB interne memorije uz slot za microSD kartice, kamera od 8 megapiksela sa zadnje strane kao i kamera od 5 megapiksela sa prednje, a tu je i baterija od 2400mAh. Ovaj telefon ima mogućnost za korišćenje dve SIM kartice, a cena mu je 305 dolara.

Samsung Galaxy E7 je nešto bolji telefon i on se odlikuje 5,5-inčnim Super AMOLED ekranom 720p rezolucije, quad-core procesorom koji radi na 1,2 GHz, 2 GB RAM i 16 GB interne memorije uz slot za microSD kartice, kamerom od 13 megapiksela sa zadnje strane kao i kamerom od 5 megapiksela sa prednje za selfije a tu je i baterija od 2950mAh. I ovaj telefon ima dva slota za SIM kartice, a njegova cena je 363 dolara.

novi

Samsung Galaxy E5 i E7 dolaze uz Android 4.4.4 KitKat operativni sistem i TouchWiz korisnički interfejs, ali je Samsung odmah poručio da će dobiti Lollipop u doglednoj budućnosti.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =