Samsung Galaxy S6 će imati i svoju Edge varijantu

Project Zero su trenutno dve verovatno najvažnije reči u kompaniji Samsung, a one predstavljaju njene napore u pripremi svoje sledeće uzdanice, modela Galaxy S6, što bi se reklo – od početka. To bi trebalo da predstavlja ideju uređaja koji bi pomogao da se vrati dobra prodaja flagship modela kakvu su imali Galaxy S3 i S4 telefoni.

Iako su postojale određene šanse da dođe do promene imena, Sammobile poručuje da je sada definitivno jasno da će naredni Galaxy S telefon biti nazvan Galaxy S6. Dok će Project Zero kompaniju Samsung naterati da razvije Galaxy S6 ispočetka kako bi se bolje izdvojio od ostatka ponude, sa imenom ipak neće biti eksperimentisanja. Ovo nije nikakvo iznađenje jer je Galaxy S serija veoma popularna širom sveta.

edge

Međutim, ono što jeste iznenađenje je deo izveštaja po kome će slično Galaxy Note 4 Edge uređaju, Samsung objaviti i varijantu Galaxy S6 telefona sa zakrivljenim displejem, nazvanu Galaxy S6 Edge. Za sada o ovom telefonu nema mnogo detalja, ali se pretpostavlja da će zakrivljeni deo ekrana biti sliačan onome kao kod Galaxy Note Edge modela. Očekuje se da i ova edicija bude ograničenog broja, ali ipak većeg nego što je to bio slučaj kod Note-a.

Izvor: Benchmark

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + thirteen =