Samsung GALAXY uređaji najnovije generacije na kredit bez kamate

Kompanija Samsung u saradnji sa Raiffeisen bankom, svim korisnicima nudi mogućnost kupovine GALAXY uređaja najnovije generacije na kredit, po povoljnim uslovima bez kamate. U ponudi su uređaji Galaxy S5 i Note 3, kao i tablet Tab 3 10.1.

Raiffeisen banka je pripremila specijalni dinarski potrošački kredit za kupovinu Samsung uređaja.

Kredit je beskamatni, a odobrava se bez učešća i provizije, sa rokom otplate do 24 meseca. Po ceni mesečne rate već od 1.834 dinara, građani mogu da kupe neki od pomenutih Samsung premium uređaja. Da bi iskoristili posebne pogodnosti ovog kredita, potrošači nisu u obavezi da prenesu zaradu ili penziju u Raiffeisen banku.

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.
Izvor: Personal Magazin

Related Post