Samsung Galaxy Xcover 4 stiže uz Exynos 7570 SoC

Novi Samsungov telefon koji nosi broj modela SM-G390F dobio je WiFi sertifikat prošlog meseca, a prema broju modela sugerisano je da se radi o Galaxy Xcover 4 telefonu. Sada je isti uređaj primećen i u Geekbench bazi podataka pa samo saznali neke njegove specifikacije. Samsung Galaxy Xcover 4 (SM-G390F) će biti nadogradnja na Galaxy Xcover 3 telefon koji je objavljen 2015. godine.

Kako se može videti u Geekbench listingu, Galaxy Xcover 4 će pokretati quad-core Samsung Exynos 7570 čipset uparen sa 2 GB RAM memorije. Pretpostavka je da će novi telefon imati barem 16 GB interne memorije jer je Xcover 3 imao 8 GB. Ono što takođe sada možemo sa sigurnošću znati je da će Galaxy Xcover 4 doći sa Android 7.0 Nougat platformom uz Samsungov TouchWiz UI korisnički interfejs.

Suštinska odlika Xcover linije uređaja je da su otporni na vodu i prašinu, ali Samsungova Xcover serija ima i moderan izgled. Samsung Galaxy Xcover 4 telefon bi mogao zvanično da bude predstavljen na MWC 2017 događaju sledećeg vikenda.

 

Izvor: benchmark.rs

Related Post