Samsung obraća posebnu pažnju na Galaxy S8 zbog svih velikih promena koje donosi

Novi izveštaj koji donosi korejski ET News tvrdi da će Samsung obratiti dodatnu pažnju ka razvoju Galaxy S8 telefona kako bi izbegao debakl koji mu se desio sa Note7 modelom. ET News takođe tvrdi da velike promene dolaze sa Galaxy S8 telefonom, uključujući i novi Home taster koji će biti ugrađen ispod displeja, prednja površina koja će biti u potpunosti displej sa veoma uskim ivicima, kamera sa dual objektivom kao i novi Snapdragon 830 procesor.

Uz dodatne mere opreza i sve velike promene koje donosi, malo je verovatno da će Samsung žuriti sa razvojem Galaxy S8 telefona, kako je poručio u svom izveštaju Korea Herald u septembru. U tom izveštaju se tvrdi da će najbolji odgovor Samsung na krizu sa Note7 telefonom biti objava predstojećeg Galaxy S8 telefona ranije nego što su planirali.

Zaista, “primarni osumnjičeni” za debakl Note7 telefona je činjenica da su u kompaniji hteli da ga objave pre Apple iPhone 7 telefona. Ne bi bilo mudro za Samsung da žuri sa Galaxy S8 telefonom kada izveštaji govore da dolazi sa velikim brojem novih funkcija i novim hardverom.

Izvor: benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + nine =