Samsung pametni sat i Note 3 stižu 4. septembra!

Kompanija Samsung početkom septembra trebalo bi da predstavi pametni sat Galaxy Gear, koji će biti “produžetak” funkcija za tablete i smartfone.

Ovaj uređaj će, prema rečima upućenih izvora portala Bloomberg, omogućavati obavljanje telefonskih poziva, pristup internetu i prikaz elektronske pošte.

Galaxy Gear bi, kako se navodi, trebalo da bude predstavljen 4. septembra, dva dana pre otvaranja sajma IFA u Berlinu, kada će biti predstavljen i novi, treći uređaj iz telefonske Note serije smartfona.

Prva verzija Galaxy Geara neće imati savitljivi ekran, ali Samsung navodno razvija i takav uređaj.

Izdavanje novih uređaja već je najavljeno i na stranicama SamMobile, koji do sada nije omanuo u svojim “najavama”. Galaxy Gear će nositi oznaku SM-V700, a služiće i kao dodatak za Samsungove mobilne telefone iz linije Galaxy, kao njihov dodatak, koji će olakšati upotrebu telefona i tableta.

Šuška se o Android platformi, AMOLED ekranu rezolucije 320 x 320 piksela, Wi-Fi i Bluetooth vezama i mogućnostima da reprodukuje zvučni zapis, video i drugu multimediju. Omogućavaće čitanje SMS poruka, pregled mejlova i prijem, odnosno iniciranje poziva.

Izvor: Mondo | Autor: Marko Čavić

Related Post