Samsung predstavio svoj najlakši i najtanji tablet dosad

Galaxy Tab S je novi Samsungov proizvod koji je ova kompanija juče premijerno predstavila u Srbiji u klubu „Anglels“. Vrhunski kvalitet slike i lakoća koju osetite kada prvi put podignete Galaxy Tab S ostavlja bez daha.

Tablet je napravljen u dve verzije, pa kupci mogu da biraju uređaj sa ekranom od 8.4 inča ili od 10.5 inča. Težina je 294, odnosno 465 grama. Prodavaće se u dve boje: beloj i braon.
U ovaj model ugrađen je najsavremeniji ekran, koji je zapravo velika tehnička inovacija. Boje i kontrast slika daju daleko verniji prikaz. Zahvaljujući posebnoj aplikaciji, ekran se prilagođava osvetljenju u objektu, pa čak i bojama ambijenta.

 

– Super AMOLED displej rezolucije 2560×1600 nudi širi opseg bogatih i jarkih boja, jer pruža više od devedeset procenata Adobe RGB kolorita. Osim što može da prikaže mnogo više boja on poseduje odnos kontrasta od 100000:1 što pruža dublje i stvarnije slike. Adaptivni displej tableta prilagođava oštrinu na osnovu aplikacije koja prati osvetljenost i boje ambijenta – kažu u Samsungu.

Inovativni ekran ne donosi samo bolji kvalitet slike, već i značajnu uštedu baterije, jer ne zahteva pozadinsko osvetljenje.
Ovaj model fenomenalan je i za multitasking.

– Korisnici mogu da pozivaju i primaju pozive direktno sa njihovog telefona putem tableta, kao i da surfuju internetom, gledaju video snimke i dele sadržaje bez zatvaranja bilo koje od funkcija kako bi pristupili drugoj. Dodatne korisne funkcije uključuju „Multi User Mode” za kreiranje optimizovanog ličnog profila i specijalno dizajniran „Kids Mode“ – kažu u Samsungu.

Ako vaš tablet delite sa drugima, vašu privatnost možete zaštititi i otiskom prsta. Ovaj tablet može da razlikuje osam korisnika koji će ga otključavati svojim otiskom prsta i koristiti svoje podatke i podešavanja aplikacija.

Dodatna oprema

Za Galaxy Tab S postoji i nekoliko specijalno dizajniranih, praktičnih dodataka. To su Book Cover, Simple Cover i Bluetooth tastatura. Samsung Galaxy Tab S dolazi sa različitim opcijama povezivanja: Wi-Fi, ili Wi-Fi i LTE, dostupnih u 16/32GB * + microSD (do 128GB).

Izvor: Blic.rs

Related Post