Samsung razvija aplikaciju roditeljske kontrole za Galaxy telefone

Možete pronaći bezbroj aplikacija roditeljske kontrole u Google Play prodavnici aplikacija, ali mnogi korisnici više vole da imaju stock opciju. Prema novom izveštaju, Samsung razvija aplikaciju roditeljske kontrole specijalno namenjenu Galaxy telefonima. Aplikacija je nazvana Family Care a ponudiće set funkcija koje će omogućiti korisnicima da podese čemu njihova deca mogu da čemu ne mogu da pristupe na uređajima.

Family Care će omogućiti roditeljima da postave limit za vreme korišćenja i instalacije aplikacija, a takođe će doneti i podsetnike, obaveštenja i druge stvari. Sve ove funkcije će biti lako dostupne onda kada roditelji upare njihove uređaje sa telefonima dece preko QR koda.

Izveštaj napominje da će Family Care imati interfejs nalik na kartice koji će obezbediti informacije kao što su vreme korišćenja za telefon kao i individualne aplikacije. Deca će moći i da pošalju zahtev na telefon roditelja da dođu po njih, a lokacija će biti ili trenutna lokacija ili unapred podešena (na primer, škola). Još uvek nema informacija kada će Samsung objaviti Family Care na Galaxy telefonima.

Izvor: benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − eight =