Sedam razloga zbog kojih bi trebalo da kupite Android a ne iPhone

Sajt Business insider napravio je spisak stvari koje daju prednost Android uređajima nad Appleovim iPhone pametnim telefonom.

– Android se bolje sinhronizuje sa Google servisima kao što su Gmail, Google Maps i Google Calendar. Takođe, pre ćete dobiti nove funkcije i opcije za ove servise ukoliko korstite Android uređaj, što je i normalno s obzirom na to da iza ovog mobilnog operativnog sistema stoji Google.

– Na mnogim Android smartfonima moguće je zameniti bateriju. Ovo je velika prednost jer možete ispražnjenu bateriju u sred dana zameniti novom.

– Veliki broj Android telefona dozvoljava vam da u njih ubacite SD karticu za dodatni prostor za skladištenje podataka.

– Android telefoni vam dozvoljavaju da instalirate razne „launchere“ – aplikacije koje vam omogućavaju da dodatno prilagodite izgled i način na koji vaš „Home screen“ radi.

– Moguće ih je puniti, i povezivati sa kompjuterom, putem običnog USB kabla koji je znatno dostupniji od Appleovog rešenja za punjenje i povezivanje koje kompanija zove Lightning plug.

– Na raspolaganju imate znatno veći izbor ako se odlučite za Android – od slabijih pa sve do najjačih telefona sa velikim ekranima i zakrivljenim displejima.

– Trenutno možete nabaviti odličan Android uređaj po ceni duplo nižoj od one po kojoj se prodaje iPhone.

Izvor: Press Online

Related Post

One Comment on “Sedam razloga zbog kojih bi trebalo da kupite Android a ne iPhone”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × three =