Servis UNIFON – fiksni telefon bilo gde, pa i u inostranstvu

KOMPANIJA SBB pokrenula je UNIFON – novi servis koji, kako je rečeno danas, svim korisnicima telefonije omogućava da koriste fiksni telefon gde god da se nalaze, bilo da su u zemlji ili inostranstvu. To znači da ukoliko je SBB pretplatnik na putu van zemlje i povezan je na WiFi signal, može potpuno besplatno da pozove prijatelja u Beogradu ili bilo kom drugom gradu, koji koristi SBB fiksni telefon. Takođe, može da pozove i bilo koji drugi mobilni ili fiksni telefonski broj po tarifama fiksne telefonije SBB. To praktično značii da sve tri usluge SBB-a, digitalnu televiziju, internet i fiksnu telefoniju, od sada korisnici imaju mogućnost da koriste i van kuće.

Svi korisnici SBB fiksne telefonije mogu besplatno da preuzmu UNIFON aplikaciju sa Google Play prodavnice, a uskoro i sa AppStore-a. Zahvaljujući UNIFON-u imaju mogućnost da koriste svoj fiksni broj na mobilnom telefonu i to na čak pet uređaja istovremeno, u skladu sa važećim tarifama SBB fiksne telefonije.

Prednost UNIFON-a je prvenstveno velika ušteda na dolaznim i odlaznim pozivima u romingu, jer korisnici uz pomoć aplikacije telefoniraju po istoj ceni kao sa svog fiksnog telefona, rečeno je na predstavljanju aplikacije.

Omogućeni su im i besplatni pozivi ka drugim korisnicima aplikacije i SBB fiksne telefonije.

Za korišćenje UNIFON aplikacije korisnicima je na raspolaganju više od 100.000 lokacija širom Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije.

Da bi koristili servise UNIFON, UNIFI i D3GO potrebno je da pri prvom logovanju korisnici unesu podatke sa MojSBB naloga.

Ukoliko još uvek nemaju kreiran nalog, to mogu brzo i lako učiniti na portalu www.mojsbb.rs, kažu u SBB.

Izvor: Novosti.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × three =