Skype omogućio razgovor i pozive bez korisničkog naloga

Korisnici su za korišćenje Skypeovih usluga do sada morali da imaju korisnički račun, ali u budućnosti to više neće biti potrebno.

Skype je i dalje skoro omiljeno sredstvo za onlajn komunikaciju u svetu, iako je odavno dobio vrlo ozbiljnu konkurenciju.

Otkako je u vlasništu Microsofta, vrlo često omogućava nove opcije i usluge jer jedino tako može da opstane na sve zahtevnijem tržištu.

Nova opcija koja je upravo predstavljena vrlo verovatno će dodatno podići popularnost aplikacije jer su pozivi, video pozivi, i “chat” konverzacija omogućeni bez potrebe za preuzimanjem, instaliranjem i otvaranjem korisničkog naloga.

Dovoljno je otvoriti link skype.com , gde vas uz dosadašnju standardnu opciju preuzimanja aplikacije očekuje i nova opcija koja se krije iza reči “Start a conversation”.

Klikom na link otvara se mogućnost upisa proizvoljnog imena, nakon čega se otvara novi prozor u kojem možete da počnete s pozivanjem prijatelja na “chat”, poziv ili video poziv.

Ni “druga strana” ne mora da ima instaliranu Skype aplikaciju na svojem računaru, tabletu ili pametnom telefonu – dovoljno je da pošaljete link na vaš “prozor za konverzaciju”.

Opcije su skoro iste kao u okviru samostalne aplikacije instalirane na vašem uređaju, ali se nakon 24 sata od početka i otvaranja konverzacije sve briše.

Ako nemate korisnički račun za Skype, a želite da ga koriste, ovo je savršena opcija za vas.

Izvor: b92.net

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 5 =