Skype: Stigle reklame i kvalitetniji pozivi

Četiri puta veća rezolucija videa, makar tako u Skypu tvrde, bolji frejmrejt, kvalitetnija tablet aplikacija, poboljšan kvalitet zvuka i nešto što nije navedeno u saopštenju – stigle reklame!

Skype-reklame

Skype je u saopštenju naveo da korisnici Android aplikacije na tablet uređajima mogu da počnu da se raduju, jer su dobili sve ono što imaju desktop korisnici i veliki deo onoga u čemu već uživaju smartfon korisnici.

Skype tako sada ima bolju rezoluciju video poziva, kvalitetniji audio signal, rad je ispeglan pa se aplikacija koristi brže i prirodnije, a poboljšana je i TalkBack funkcija.

Reklame su sada satsavni deo Skype aplikacije za Android, ali je to Microsoft “zaboravio” da spomene u saopštenju, pa smo tu informaciju pronašli u change log informacijama, prilikom instaliranja aplikacije. Reklame još uvek nismo videli, iako novu verziju kristimo nekoliko dana, ali očekujemo ih svakog momenta.

Da bismo se rešili reklama potrebno je da kupimo Skype kredit (može i u dinarima), prebacimo nalog u Premium segment ili aktiviramo Skype pretplatu.

Dakle, što smo uživali u “čistom” Skypu, uživali smo, jer baba je stigla da naplati i njega 😉 Nema ništa za “dž”, očigledno…

Izvor: Mondo | Autor: Marko Čavić

Related Post