Šta biste promenili na Windows Phone platformi?

Windows Phone platforma ima mali tržišni udeo, ali se Microsoft nada da bi nova verzija mogla da promeni stvari na bolje.

Ipak, Windows Phone 10 je i dalje u početnoj fazi razvoja, te se za sada ne zna mnogo stvari u vezi novog operativnog sistema te nije iznenađenje što korisnici imaju svoju listu zahteva za novin funkcijama.

Kako bi se saznalo šta korisnici stvarno žele od Windows Phone 10 platforme, Softpedia je sprovela anketu u kojoj su oni opisivali stvari koje bi promenili kod Microsoft-ove mobilne platforme. Odgovori ovde zapravo govore sami za sebe.

wp8

Jedan od glavnih zahteva je bio da dobiju Google aplikacije za Windows Phone platformu što je pre moguće. Nema sumnje da je bez zvanične aplikacije za Gmail, teško nekog zadržati u Windows Phone platformi, ne samo zato što je ona bitna za poslovanje, već i zato što nema third-party aplikacije koja bi mogla ovo da radi.

Druga stvar koju korisnici žele je više opcija za prilagođavanje kao i društvena integracija koja bi im omogućila da upravljaju svim svojim nalozima iz People haba. U ovom trenutku, svi moraju da otvore svaku aplikaciju posebno, kao na primer Facebook, kako bi pronašli njihove društvene kontakte, dok ih People grupiše sve na jednom mestu.

Izvor: B92

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + thirteen =