Stigao Google Allo 2.0 za Android

Google je danas objavio prvu veliku nadogradnju Allo aplikacije za razmenu poruka za Android. Allo 2.0 je trenutno u procesu objave u Play Store prodavnici aplikacija. Kao i uvek sa Google-ovim nadogradnjama aplikacija, može potrajati neko vreme dok ih svi ne dobiju. Ovo izdanje donosi sa sobom veliki broj novih funkcija.

Aplikacija sada donosi podršku za direktno deljenje, što znači da možete da delite stvari direktno iz Android menija kontaktima sa kojima najčešće ćaskate. Što je još važnije, Allo sada podržava multitasking mod sa podeljenim ekranom predstavljen u Android 7.0 Nougat platformi. Aplikacija je takođe dobila direktne odgovore u obaveštenjima kao i Monochrome temu koju možete da omogućite u podešavanjima.

Prečica za aplikaciju je dostupna nakon dugog pritiska na Allo ikonicu u Android 7.1 platformi, a ukoliko imate najnoviju verziju operativnog sistema takođe ćete dobiti GIF-ove u okviru tastature. Na kraju, sada postoji mogućnost direktnog prepoznavanja glasa prilikom ćaskanja sa Google Assistant-om.

google-allo

Izvor: benchmark.rs

Related Post