Stižu i informacije o Huawei P9 Lite telefonu

Već smo saznali mnoštvo informacija o predstojećem flagship telefonu kompanije Huawei, a čak je i predsednik kompanije primećen kako ga nosi sa sobom. Ipak. 6. aprila u Londonu će biti održano zvanično predstavljanje uređaja pa ćemo tačno saznati šta nam to kompanija Huawei priprema.

Po svemu sudeći, videćemo ne jedan već dva telefona na predstojećem Huawei događaju, jer su se upravo pojavile informacije i o Huawei P9 Lite modelu. Treba naglasiti da nije u pitanju nije zvanično ime telefona, već se o njemu za sada tako govori.

Huawei P9 Lite će se navodno odlikovati 5,2-inčnim ekranom full HD rezolucije, nepoznatim procesorom uz 3 GB RAM memorije i jednom kamerom na poleđini, za razliku od dual sistema kakav ima Huawei P9 flagship model. To je sve od specifikacija koje se mogu saznati o Huawei P9 Lite telefonu u ovom trenutku, ali se isto tako provlači informacija da Huawei želi Lite verzijom da napravi pristupačniju verziju P9 telefona – uostalom, kakav je bio slučaj sa prethodnikom, P8 telefonom odnosno njegovom Lite varijantom.

Izvor: Benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × three =