Stižu nove funkcije: Periscope za petama Facebooku

Facebook Live je možda najpopularniji live streaming trenutno, ali Periscope ide u korak sa inovacijama i novim izazovima.

Twitterova aplikacija pokreće tri nove funkcije u narednih nekoliko nedelja. Uskoro će podržavati live streaming sa bespilotnih letelica, čuvanje video sadržaja i novi način pretrage.

Samo nekoliko nedelja nakon što je Facebook najavio da će podržati live streaming putem dronova, Periscope čini to isto.

Integracija sa dronovima biće slična kao i integracija koja već postoji sa GoPro kamerom. Vlasnici dronova će morati da upare svoj iPhone sa daljinskim upravljačem drona. Kao i sa GoPro kamerom, korisnici će moći da prebacuju sa kamere drona na kameru iPhonea.

prsc-live

Periscope je takođe najavio nove mogućnosti pretrage i šerovanja. Video sadržaj će biti sortiran po temama da olakša ljudima da pronađu određene trendove. Takođe će moći da dodaju svoj stream na određenu temu.

Osim toga, Periscope će konačno dozvoliti da sačuvate sve svoje videe trajno. Sva emitovanja će biti automatski sačuvana, uključujući i komentare. I dalje ćete moći ručno brisati video zapis nakon toga, ali i da podesite da video nestane nakon 24 sata.

Nove funkcije stižu narednih nedelja, najavljeno je iz kompanije.

Izvor:Nova energija.net

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 4 =