Telefoni koji su postali pravi klasici

Mnogi telefoni dođu i prođu. Mnogi su dobri, nekoliko njih su odlični, ali samo mali broj postanu pravi klasici.

Ovde nije reč o telefonima koji osvajaju „telefon godine“ i slične nagrade. Ovo su telefoni koji su zaista nešto posebno, koji se dugo pamte.

Evo i liste koju je sastavio AndroidPit sajt:

iphone5

Apple iPhone 5 – Jedan od najpopularnijih telefona. Neki i dan danas žele da ga imaju. U to vreme, bio je najtanji iPhone koji je ikad napravljen. Odličan dizajn, odlične specifikacije. Prvi Apple telefon sa kompanijinim procesorom kao i ekranom sa razmerom stranica 16:9.

nexus 5

Nexus 5 – Ovim telefonom LG je pogodio pravo u metu. Odlične performanse po ne tako visokoj ceni. Mnogi korisnici misle da je ovo najbolji Nexus telefon koji je napravljen.

z2

Sony Xperia Z2 – Sećate se kada je Sony Mobile poslovao dobro? U periodu kada je Xperia Z2 predstavljena ovom proizvođaču je i prodaja telefona išla veoma dobro. Z2 je naslednik Z1 telefona koji je takođe bio veoma popularan kod korisnika.

Premium OmniBalance dizajn, ogromna baterija, IPS Full HD ekran, kamera rezolucije 20MP, IP68 sertifikat (otpornan na prašinu i vodu), 4K video snimanje, itd.

s3

Samsung Galaxy S3 – U svetu u kom dominira iPhone, pojavio se Android telefon koji je privukao pažnju korisnika. Ovo je prvi Android telefon čija je cena bila veća od cene iPhone telefona. Po mnogima je ovaj telefon promenio pravila igre.

Međutim, nije bio bez problema. Nekim korisnicima se nije svidelo to što je kućište telefona bilo u potpunosti izrađeno od plastike.

one-plus-x

OnePlus X – Iako nije ni godinu dana na tržištu, ovaj telefon je postao pravi klasik. Jedan od najboljih Android telefona kada je dizajn u pitanju. Cena je takođe bila veoma privlačna kada se pojavio – 250 dolara za odličan kvalitet i dizajn.

Izvor: Mondo.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 12 =