Telegrafovu Android aplikaciju koristi preko 100.000 osoba!

Treća verzija Telegraf Android aplikacije u potpunosti je u skladu s najnovijim modernim dostignućima tehnologije, što je rezultiralo sve većim brojem korisnika. Poseban dodatak je i sekcija EXIT

Telegraf.rs, najbrže rastući portal u regionu, do sada ima više od 100.000 korisnika Android aplikacije za mobilne telefone! Nastojimo da u skladu s modernim tehnologijama i novim dostignućima napredujemo i mi, a treća verzija Android aplikacije i sve veći broj korisnika pokazala je da se trud isplati.

Visoka ocena čitalaca postignuta je vrlo jednostavnim korišćenjem, inovativnim redizajnom, prilagodljivošću različitim uređajima, velikom brzinom učitavanja i drugim performansama.

Uspeh dugujemo najbržim informisanjem korisnika vestima iz zemlje, regiona i sveta, najraznovrsnijim sadržajima iz oblasti politike, društva, ekonomije, hronike, sporta, kulture i zabave.

 Pored ovih kategorija, ovog leta rešili smo da obradujemo čitaoce i specijalnom EXIT sekcijom, u kojoj mogu pročitati o svim dešavanjima na najznačajnijem muzičkom festivalu u našoj zemlji, popularnom u celom svetu.

EXIT sekcija vam omogućava da se najbrže upoznate s programom festivala, rasporedom po stejdževima, izvođačima, svim potrebnim servisnim informacijama, ali i da učestvujete u nagradnim igrama koje organizujemo u saradnji sa EXIT festivalom.

Pored ovih informacija saznaćete i šta se dešava iza bine, šta vole vaši omiljeni muzičari, kako se pripremaju za nastup, ali i sve o organizacionom delu festivala.

Izvor: Telegrag | Autor: Lj. Vučetić

010203

Related Post