Telenor: ZAKRIVLJENI SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE U TELENORU

26. januar 2015 − Samsung Galaxy Note Edge, prvi zakrivljeni Samsung uređaj revolucionarnog dizajna, biće dostupan Telenorovim korisnicima u prodaji od sledećeg ponedeljka, 2. februara. Svi oni koji žele da kupe ovaj uređaj mogu da ga rezervišu već danas putem veb-sajta: www.telenor.rs

Samsung Galaxy Note Edge omogućava korisnicima potpuno nov način pristupa informacijama, a jedinstveni dizajn ekrana pruža pregled notifikacija i pristup najkorišćenijim aplikacijama uz samo jedan klik, čak i kada je telefon u futroli ili dok korisnik na ekranu gleda video. Kako sve nove informacije dobija na desnoj strani ekrana, koji je moguće personalizovati prema sopstvenim afinitetima, korisnik može neometano da radi ono što je započeo. Blago zakrivljena desna strana ekrana daje osećaj većeg prostora i stvara iluziju beskonačnosti.

edge

Slično prethodnim modelima, i Samsung Galaxy Note Edge ekran je Quad HD Super Amoled, veličine 5,6 inča, koji optimizuje internet sadržaj, kao i elektronske knjige i časopise. Pomoću prednje kamere od 3,7 megapiksela i zadnje kamere od 16 megapiksela mogu se napraviti jasne, osvetljene fotografije. Olovka S pen, karakteristična za Note uređaje, i na Edge modelu omogućava potpunu manipulaciju sadržajem i izražavanje sopstvene kreativnosti pružajući osećaj prave olovke. Bateriju je moguće napuniti do pola kapaciteta za samo 30 minuta, a Ultra Power Saving Mode dodatno će pomoći da baterija duže traje.

edge1

Pun potencijal ovog modela pametnog telefona moći će da iskuse svi Telenor korisnici zahvaljujući kapacitetima i brzini Pametne mreže, a njegove napredne funkcije najviše će obradovati one koji telefon prvenstveno koriste za posao. Samsung Galaxy Note Edge, kao i sve modele pametnih telefona u Telenorovoj bogatoj ponudi, korisnici mogu kupiti na 24 rate, bez kamate, uz 30 odsto popusta na mesečnu pretplatu, pri čemu uređaj i paket mogu promeniti kad god požele. Više informacija na www.telenor.rs.

Izvor: BetaOMS

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − 9 =